Hanna Sarkkinen

Kaikki blogit puheenaiheesta Huumerikolliset

Miksi ajaa BMW:llä, kun voi lentää LSD:llä?

Huumeiden tilaaminen netitse näytää olevan yhtä helppoa, kuin pussilakanasettien tilaamien Hobby Hallista. Työkalu helppoon huumekauppaan on anonyymin nettiympäristön, Torin, käyttö. Tor-verkossa on kaikkien rikollisten solmukohta ja kohtaamispaikka Silkkitie-sivusto. Siellä toimii anonyymisti myös ihka kotimainen huumeiden välittäjä Douppikauppa.

Valtio huumekauppiaaksi?

Huumeiden laillistaminen olisi kuulemma kultakaivos Suomen valtiolle. Koko kansa keskittyisi pilvenpoltteluun ja rahaa huumeisiin saisi aina tarvittaessa seinästä. Huumehöyryinen ja apaattinen kansa olisi helpommin hallittavissa. Kaikkea ne huumehörhöt keksii. Huumeparonit laskevat vain voittojaan, ei laillistamisesta syntyviä haittoja ja tappioita yhteiskunnalle. Siksi huumeiden laillistamisen sijasta huumerangaistuksia pitää koventaa ja hoitoonohjausta lisätä.

Sotkeeko media case Aarnio poliisitutkimuksia?

Toimiiko media nyt huumepoliisi Aarnio-tapauksen haitakkeena, kun julkaisee väliaikatietoina tekijöitä, joilla on mahdollisesti merkittävä osuus kokonaisuudessa, joka on vielä pimennossa. Näinkö media harhauttaa kiire-kiire-kiihkossaan, lukevia kansalaisia, vai peräti tietoisesti ohjailee tällä lööppihötkyilyllä lukijoitaan. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä